Privatlivspolitik for AMNielsen ApS


AMNielsen ApS tilbyder oversættelse til svensk, norsk og engelsk. Oversættelserne udføres af oversættere fra de respektive lande - de har alle akademiske uddannelser.


AMNielsen ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi opbevarer om vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores kontaktoplysninger er: AMNielsen ApS, Havgårdsvej 25, CVR: 35889914. Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os via an@amnielsen.dk eller andersmichaelnielsen@gmail.com.

Som dataansvarlig i henhold til GDPR har vi kommunikation med potentielle kunder som behandlingsaktivitet. Her bruger vi kun den information, du giver os i forbindelse med vores kommunikation. Vores hjemmel til at bruge disse personoplysninger er i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

Vi sletter vores kommunikation med dig, når det er afklaret om du ønsker vores ydelser eller ej. Der kan i særlige tilfælde være behov for at opbevare dine personoplysninger i længere tid.

Vi har brug for at kommunikere med vores kunder for at sikre, at ydelsen leveres korrekt, herunder kan vi behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, særlige aftaler, betalingsinformationer og lignende. Behandlingen er i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.

Vi skal gemme alle regnskabsbilag i henhold til bogføringsloven, det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf fremgår almindelige personoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse, CVR-nummer, EAN-nummer og ydelsesbeskrivelse. Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføring er i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra.

Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter afslutningen af indeværende regnskabsår.

Vi har leverandører - disse leverandører får ikke oplyst personoplysninger af os. Vi videregiver således ikke dine personoplysninger til tredjemand.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig, og ret til at få urigtige oplysninger rettet.

Opdateret d. 19/1 2023 af Anders Michael Nielsen, AMNielsen ApS